2013-02-25 14:12Nyheter

Timjan i 50 grams påse åter i Orto Novos sortiment

null

Nu har Orto Novo återigen Timjan i 50 grams påse med Zipfunktion till försäljning.

Timjanpåsen är en prisvärd och klimatsmart produkt.

Vi kommer som tidigare fortsätta med vår försäljning av skuren Timjan i ask, dock kommer skuren Timjan i påse erbjudas till ett förmånligare pris.

Försäljningsstart av Timjanpåsen är från och med första mars 2013.

Våra kunders behov och önskemål är viktiga för oss, vi strävar ständigt efter att lyssna in och anpassa vårt sortiment och vårt utbud, utifrån efterfrågan. Vår Rucola som redan säljs i 50 grams påsen med Zipfunktion, har nu banat vägen för Timjan som en efterfrågad uppföljare.

Orto Novos skurna sortiment finns i en mängd olika volymer och förpackningsalternativ, läs gärna mer på vår hemsida: http://www.ortonovo.se/Produkter.aspx

Visste du att samtliga Orto Novos produkter bär märkningen Svenskt Sigill, som berättar att vi har en tydlig och konsekvent hållbarhetsprofil.

·  Minst 80 procent av vår totala energianvändning utgörs av förnybara energikällor

·  Vi använder inget kemiskt växtskydd

·  All vår växtnäring cirkulerar i slutna vattensystem

För prisuppgifter eller ytterligare frågor vänligen kontakta

Alvar Kårfors
vVD Orto Novo

08-564 00 112
ak.orto@novo.se
www.ortonovo.com

Du kan också bidra genom att välja klimatcertifierat när du handlar!


Om Orto Novo

Orto Novo ett klimatsmart alternativ för alla Er som önskar handla färska kryddor & krukodlad sallat året runt! Orto Novo betyder ungefär »den nya örtagården«. Vi odlar aromatiska örter och sallater, fullmatade med smak, karaktär och miljöomtanke. Vi sår cirka 200 000 krukor i veckan på en odlingsyta om 15 000 m2 . Det är många krukor, men fortfarande är det den hantverksmässiga omsorgen om det spirande gröna livet som styr hela verksamheten. Orto Novos ständiga nyfikenhet på att odla något nytt och det mångåriga samarbetet med några av landets främsta kockar har resulterat i, att vi idag odlar ett femtiotal produkter i våra högteknologiska anläggningar. Vi värnar om livsmedelssäkerhet och högsta kvalité. Vi levererar levande grönsaker som du själv skördar i ditt kök. Vårt lager är vårt växthus, färskare än så går det inte att få. Orto Novos kunder består av ett fyrtiotal grossister främst i Stockholmsområdet, vilka har försäljning både till butiker och restauranger i hela landet. Miljöfrågorna har alltid varit viktiga för oss, därför har vi en tydlig och konsekvent hållbarhetsprofil. Minst 80 procent av vår energianvändning utgörs av förnybara energikällor. Vi använder inget kemiskt växtskydd och all vår växtnäring cirkulerar i slutna vattensystem. Därför är vi Sveriges första klimatcertifierade producent av sallat och kryddor. Samtliga våra produkter bär Svenskt Sigills kvalitetsmärkning. Orto Novo har sina rötter i Bergamo Italien, men vår historia började först i den svenska myllan år 1979 på Rödsten trädgård ute på Ekerö. År 1988 ändrades inriktning och vi övergick från ren frilandsproduktion av grönsaker till odling av färska örter och kryddväxter i växthus. Orto Novo Växthusodling aktiebolag bildades och 1991 flyttade vi till Nyckelby, Ekerö där våra nya växthus invigdes. Orto Novo är stolta över att ha bidragit till en ny svensk matkultur, något som premierades redan 1996 i form av Allt om Mat:s Gyllene Gaffel.


Kontaktpersoner

Alvar Kårfors
VD
Alvar Kårfors